Small Grey Outline Pointer

18 Ekim 2013 Cuma

The Last Entry | 4.Bölüm



Çeviren : CryofKRAY.*

The Last Entry - 4.Bölüm


Yixing, bugün aylık kanser tedavisi için hastaneye gitmişti. Wufan'ın çalıştığı hastaneyle aynı.. Bu süreç çok uzun sürüyordu yani 13:00'da bitiyordu. Bu yüzden Yixing, Wufanla buluşup öğle yemeğini beraber yemeyi kararlaştırmıştı.

Yixing her gün bir çok insanın öldüğü hastaneden nefret ediyordu. Her zaman bizi öldürebilecek hastalığımızı öğrenip hayatımızın sona ereceğini haber veren doktorların olduğu yerden. Yixing bununla yüzleşmişti. Ve gerçekten canı çok yanmıştı. Bir grup insan ona beyin kanseri olduğunu ve yaşaması için 3 aydan uzun zamanı kalmadığını söylediğinde çok berbat ve şüpheci hissetmişti. Her şeye rağmen, Wufanla tanıştıktan sonra her şey değişmişti. Yixing'e hastaneyi o sevdirmişti. Çünkü hastane, Wufan'ı her gün beyaz önlük ve boynundaki steteskopla görebileceği bir yerdi. Hem de birbirlerine aşık oldukları yer..

Wufan'ın kapısı biraz aralanıktı, çok fazla hasta yoktu. Yixing, nişanlısına süpriz yapmak için kapıyı çalmamıştı. Yüzüne kocaman bir gülümseme yerleştirip kapıyı açtı. Ne kadar bu gülümseme uzun süre sürmese de.. Yixing, kalbi parçalara ayrılmış gibi hissediyordu. Bu doğruydu. Tereddütsüz. Hasta bakıcı kıyafetli adamı öpen Wufan'dı. Yixing, onların dehşete kapılmış yüzlerini görebiliyordu. Yixing, nişanlısını öpenin kim olduğunu bilmiyordu ama Wufan'ın öpücüğünü alan kişiye karşı öylece duramazdı. Wufan, sadece onu öpebilirdi, nişanlısını. Ne kadar Yixing bir aydır Wufan'dan ilgi görmese bile nasıl yabancı biri nişanlısını kolayca öpebilirdi?

Yixing, tüm gücünü toplayıp ikisine doğru yürüdü. Diğer iki adamın benizlerinin solmaya başladığını görebiliyordu. Baekhyun yanağına yerleşmişti şiddetli bir acı hissetti ve bir ses odanın dışına kadar yankılandı. Gözlerini büyütüp Yixing'e çevirdi.

'Senin sorunun ne huuhh?? Onun zaten nişanlı olduğunu bilmiyor musun? Dışarıda başka bir adam bulamaz mısın? Neden o olmak zorundaydı???'

Baekhyun sadece susuyordu. Bütün bu sorulara vereilecek cevabı yoktu. Wufan da hiçbir şey yapamıyordu. Daha önce hiç Yixing'i böyle görmemişti. Yixing utangaç biriydi. Wufan, Yixing'i tanıdığında beri Yixing kimseye böyle davranmamıştı.

'Yixing kes şun----' Wufan sonunda konuşmuş ama sözü nişanlısı tarafından kesilmişti.

'Yani son anlarda Wufan'ın değişmesinin sebebi sendin? gece eve geç gelmesi ve beni kendinden uzak tutmasının sebebi?' Yixing yeniden devam etti.

Baekhyun daha fazla dayanamayıp odadan kaçmıştı. Yixing'in tüm söylediklerinin sebebi o değildi, o değildi. Bunu yapan Wufan'dı. Niye şimdi Yixing ona 'Wufan'ın yaptığı bir yanlış' olarak davranmak zorundaydı ki? Wufan kendisi Yixing'i sevmediğini ve ayrılmak istediğini söylemişti. Baekhyun'un Wufan'ı kabul etmesinin sebebi buydu. Eğer işlerin böyle olacağını bilseydi kesinlikle onu kabul etmezdi.

Patlayan kalbinde sakladığı bütün şeylerden sonra gözyaşları yanaklarından damlıyordu. Ama duyguları taşıyor olsa da hala Wufan'ın seçimiyle ilgili bir açıklaması yoktu. Wufan'ın şimdi söylemesini umuyordu.

'Şu yaptığına bir baka Zhang Yixing !! ' Wufan sinirli bir şekilde söyleyip Baekhyun'un ardından koştu.

Yixing yüzünü kaplayan gözyaşlarıyla hafifçe sırıttı.
'Ve şimdi sen onu koruyorsun.' kendine fısıldadı.

Wufan, Baekhyun'u belinden kavrayıp kucakladı. Genç olanı sakinleştirmek için sırtını sıvazlayıp

'Özür dilerim bebeğim. Onu demek istemedi.' arkasındakine fısıldadı.

Baekhyun sadece sessizleşti. Yixing'in, Wufan'ın son anlarda tuhaf davranmasının asıl nedeninin o olduğunu söylemesinden nefret etmişti. Wufan'ın nişanlısı olduğunu biliyordu ama Wufan, Yixing yerine onu seçmişti.

'Lütfen daha demin dediğinin yanlış olduğunu söyle ona. Lütfen..' Baekhyun, diğerinin boynunda ağlıyordu.

'Evet, o yanıldı bebeğim. Bu senin hatan değil. Bunu seçen benim. Lütfen ağlama bebeğim.' Wufan erkek arkadaşını sakinleştirmeye çalışıyordu.

Yixing, gözünün önünde gerçekleşen bu senaryoyu sadece izleyebiliyordu. Ve Wufan onun yerine, nişanlısı yerine, diğer adamı koruduğunu duyabiliyordu.

Wufan'ın ona bu kadar davranabileceği kadar ne yapmıştı?

Eğer Yixing böyle olacağını bilseydi, aşık olmamayı ve iki yıl önce ölmeyi tercih ederdi..

Wufan'ın gözleri, erkek arkadaşıyla onu izleyen zayıf bedenli çocuğa takıldı. Yixing'in yanaklarından akan gözyaşlarını görebiliyordu. Yixing'i ağlarken görmekten hoşlanmıyordu ama şimdi, Baekhyun'un ona daha fazla ihtiyacı olduğunu düşünüyordu. Baekhyun'u kucaklarken gözleri Yixing'teydi.

Yixing'in gözlerinden akan onca yaşı görünce kalbi parçalanmıştı. Kalbi çok fazla acıyordu. Neden Yixing yerine Baekhyun'u seçtiğini bilmiyordu.

Wufan sarılmayı bırakıp genç olanın omzuna elini attı. Yixing'ten uzaklaştılar, Yixing'in durduğu yerin karşısından.

Yixing sadece izledi. Bütün yapabildiği şu an buydu. Onu yalnız bırakıp diğer adamı sakinleştirmeye çalışıp onunla yakın bir şekilde yürüyen nişanlısını izliyordu.
Şimdi onu sakinleştirecek kimse yoktu..
Hiç kimse yoktu..
Yixing, tamamen yalnızdı..
Wufan, onu bırakmıştı. Onun yerine başka bir adamı tercih etmişti.
Yixing, kendisini sakinleştirmek için sadece kendine sahipti..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder