Small Grey Outline Pointer

18 Ekim 2013 Cuma

The Last Entry | 3.Bölüm



Çeviren : CryofKRAY.*

The Last Entry-3.bölüm



'Çok yoruldum, Xing.' Wufan basitçe cevaplayıp yatak odasına doğru yürüdü.

Wufan'ın, Yixing'in uzak sorularından sürekli kaçmasının sebebi henüz Yixing'e Baekhyun'dan bahsedebileceğini hissetmemesiydi. Yixing'in asla kabul etmeyeceğini ve şu an kimsesi olmadığını biliyordu. Ve geçen sene annesi öldükten sonra sahip olduğu tek kişinin Wufan olduğunu da.

Yixing'in kalbi, Wufan'ın son yaptığıyla parçalar ayrılmıştı. sanki. Ama yine de kendine tutunup mutfağa yöneldi. Wufan'a özel yaptığı bütün bu yemeklere baktı. Wufan tatmayı geç bakmamıştı bile.

Yixing tüm acısını içine atıp yemeye koyuldu. Ağız dolusu pilavı ağzına atıp yemekleri de yemeye devam etti. Bu kadar iyi yemek pişirebildiğine inanmıyordu. Yemeğin tadı çok güzel ve lezzetliydi. Eğer biraz daha sıcak olsaydı ve Wufan burda olup onunla beraber yeseydi daha lezzetli hissedebilecekti. Ondan uzaklaşan nişanlısını düşündükçe gözyaşları solgun yanağından damlamaya başlamıştı. Yixing nedenini bilmiyor ve anlamıyordu da. Wufan eğer onu seviyorsa böyle yapmazdı. Gözyaşları sel gibi yanağından akıyordu, damla damla.. Yixing ağlamayı sevmiyordu, ama sevdiklerimizin bizden uzaklaşmasına kim dayanabilirdi ki?

Wufan, Yixing'e bakmaksızın duş almayı bitirdikten sonra yatağına gitmişti. Bu, Wufan'ın kafasında daha fazla Yixing yok gibi bir şeydi. Yixing'i hiç düşünmüyordu. Sanki Yixing evindeki görünmez bir adamdı.

Yixing yemeklerin hepsini atıp tabakları yıkadı. Şu an kendinden nefret ediyordu. Wufan'ın ona böyle davranması için ne yapmıştı?

Ardından Yixing, yatak odalarına yürüdü. Işık çoktan kapanmıştı. Ve Wufan'ın yorganın altındaki bedenini görebiliyordu. Wufan gerçekten çok değişmişti. Normalde, yatakta birlikte uzanır, en azından iyi geceler diyip bir öpücük verirlerdi. Yixing'in gözleri biraz şişmişti, şükür ki şu an ışıklar sönüktü. Bu yüzden Wufan onun ağladığını bilmeyecekti.
Wufan Yixing'i ağlarken görmekten nefret ediyordu ama şu an, Yixing Wufan yüzünden ağlıyordu..
Yixing, Wufan'ın yanına uzandı. Wufan'ın belirli bir ritimle inip kalkan göğüsünü görebiliyordu. Wufan, çok yakışıklı gözüküyordu. Yixing, her gece Wufan'ı izlemekten asla yorulmazdı. Bu ona zevk veriyordu. Ardından bedenini Wufan'ınkine yaklaştırıp elini beline sardı. Ama Wufan'ın verdiği tepki ne kadar nazikti !

Yixing, ona şu an ne olduğunu bilmiyordu. Onun dünyasına şu an ne olmuştu? Neden Wufan'la? Neden Yixing, Wufan'ı sarıp sarmalamak isterken Wufan onu itip diğer tarafa dönmüştü? Bir aydır kendinden uzaklaştırdıktan sonra, şimdi Wufan, Yixing'in ona dokunmasını istemiyordu.

Ben sana ne yaptım ? Niye bana böyle davranıyorsun?

Yixing, bedenini diğer tarafa çevirdi. Gözleri, akmaya başlayan gözyaşlarıyla parıldıyordu..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder