Small Grey Outline Pointer

18 Ekim 2013 Cuma

The Last Entry | 1.Bölüm



Çeviren: CryofKRAY.*

The Last Entry-1.bölüm


Beyin tümörü, beyindeki hücrelerin anormal veya kontrolsüz büyümesi olarak tanımlanır. Tümörler, iyi huylu (kanser yapıcı olmayan) veya kötü huylu (kanser yapıcı) olabilirler. Beyinde yerleştiklerinden, iyi huylu bir tümör bile tehlikeli olabilir. Beyin, kafatası ile çevrilidir. Bu, tümörün büyürken normal beyin dokularına basınç uygulamaya başlaması demektir. Bu durum da iltihaba ve beyin şişmesine neden olabilir. Bu nedenle her iki tip tümörün de mümkün olduğunca çabuk tedavi edilmesi çok önemlidir.

Eğer doktorların araştırmalarını göz önüne alsaydı, Yixing sözde kötü huylu beyin kanseri yüzünden son iki yıl içerisinde ölecekti. Ama Wu Yifan, Yixing'in hayatında belirdiğinde bütün bu araştırmalar sadece bir saçmalık olarak kalmıştı. Yifan, Yixing'in hastanesinde çalışıyordu. Bu iki adam birbirine aşık olmuştu.

Yixing bundan önce uzaktaydı, bazı günler, kanserin onu öldürmeye çalıştığını bilmesine rağmen hayatındaki Wufan hediyesi ona verilen bir şans gibiydi.
Wufan, Yixing'in mucizesiydi.
Bugün Yixing'in hayatta olmasının sebebi Wufan'dı. Sadece bir göz açıp kapayana kadar, hayatı hızlı bir şekilde değişmiş gibiydi. Kanser ilerlemeyi durdurmuştu.

Günleri kahkahakar ve paylaştıkları tatlı anlarla geçiyordu. Yixing, yüzündeki sıcak gülümsemeyle Wufan'ın işten gelmesini bekliyordu. Eğer Wufan boşsa, parkta birlikte ya omuz omuza ya da el ele geziyorlardı. Parkın daimi ziyaretçileri onlardan, 'Cennetin Birleştirdiği Çift' diye bahsediyordu. Herkes,onları gördükleri için gerçekten mutlu oluyordu.
Her bir saniye birbirlerinin sıcaklığıyla endişeleniyor, seviyor ve birbirlerine sokuluyorlardı.

Wufan için mükemmelliğin tarifi; Yixing'in gülümsemesi, kahkahası ve güzelliğiydi. Sadece bunu görmeyi ve duymayı seviyordu. Ve asla bundan sıkılmayacaktı. Yixing için her şeyi yapacaktı.
Bu Yixing'in annesine, Yixing'e iyi bakması ve onunla yaşaması için verdiği sözdü.

Wufan'ın evine taşındığından beri, Yixing hayatının her anını günlüğüne yazıyordu. Onun küçük günlüğüne. Hastalığını öğrendiğinden beri günlük tutmaya başlamıştı. Hayatına daha fazla değer vermeye başladığından beri, her şeyi yazıyordu. Her bir şeyi. Ayrıca post-it ve fotoğraflar da vardı günlüğünde. Basitçe, Yixing mat renkli bir günlük almıştı, çok renkli olmayan birtane. Ama Wufanla tanıştıktan sonra değiştirmiş, canlı renkte birtane almıştı.

Ne kadar daha, son ana kadar mutlu olacaklar? Son ana kadar aşkları uzun sürecek mi? Wufan'ın, Yixing'e duyduğu aşk azalmaya başladığında ne olacak? Wufan'ın Yixing'in hayatına verdiği mucizeler de kaybolacak mı? Yixing, bunların hepsini tek başına kaldırabilecek mi?


Selam benim küçük günlüğüm. Umarım kalbimi seninle paylaşabilirim ><
Evet, şu an yalnızım. Çünkü kimse yanımda değil.
Önceki günlüğümden seni farklı kılan ne biliyorsun.
Sen, sade ve siyahsın. Sayfaların bile sade beyazlıkta.
Senin hakkındaki hiçbir şey güzel değil.
Ama belki de son günlüğüm olacaksın. Hehe.
Bilmiyorum. Ama eminim ki son kapım sende olacak.

İzin ver de sana kendimi tanıtayım, sahibini.

Benim adım Zhang Yixing. 21 yaşındayım.
Yakında öleceğim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder