Small Grey Outline Pointer

20 Kasım 2013 Çarşamba

Under Two Moons 9. Bölüm 2. Part


Myun-

Su yüzeyine çıktıklarında suratlarındaki su ve ıslak saçlarını yok ettiler. Kai gülümsemesini kaybetmeden önce Kyungsoo gözlerini açtı. Suratı " Sonsuza kadar yanında olacağım. " dermişcesine parlıyordu. Kyungsoo'nun kalbi daha fazla atmaya başladı, ilk kez Kai'ın ne kadar mükemmel olduğunu fark ediyordu.
Aynı zamanda birbirlerine ne kadar yakın olduklarını görmüştü. Kyungsoo'nun kolları hâla Kai'ın etrafında sarılıydı, kollarını çekip Kai gözlerini açmaya başlarken içinden bir titreme geçti.
Kai da ne kadar yakın durduklarını fark ettiğinde gözleri kocaman açıldı.. birbirlerine bakıyorlardı. Arkada Chanyeol ve Baekhyun'un Sehunla birlikte gülüşleri duyuluyordu. Fakat Kyungsoo duyamıyordu, duyabildiği tek şey kalbinin hızlı atışıydı.
Kyungsoo Kai'ın suratını incelemeye devam ederken Kai daha fazla yaklaşmaya başladı. Kyungsoo ne olduğunu bilemeden gözlerini kapattı, gelecek şeye hazırdı.
Fakat daha sonra omuzlarında ağır bir şey hissetti, ardından suratında soğuk suyu. Tekrar su yüzeyine çıktığında Kai'ın onu batırdığını anladı. Kai'ın suratında gülümseme belirdi.

" Awww, çok sevimli bir çifte benzemiyorlar mı? " Kyungsoo bunu duyup arkasını döndüğünde Sehun'un onlara güldüğünü gördü, ardından Luhan onu dirsekledi. " Ouch, bu ney içindi? "

Kyungsoo şaşkın bir biçimde gülümsedi, Baekhyun ve Chanyeol'un sudan çıktıklarını gördüğünde Kai ile birlikte kıyıya yüzmeye başladı.

" Aah, yeni kıyafetlere ihtiyacım var. " diye sızlandı Baekhyun.

" Ve, o dirsekleme ne içindi? Onlar öpüşmek üzereydiler.. Kyungsoo gözlerini kapadı bile! Heh. " diye itiraz etti Sehun.

" B-ben.. " Kyungsoo kendini savunmaya çalıştı ama sesi çatladı ve beceremedi, cümlesini olduğu gibi bırakmaya karar verdi. Başını indirip domates gibi kızaran yüzünü saklamaya çalışıyordu.
Neden Kai o şansı onu öpmek için kullanmamıştı? Sevdiğini söylememiş miydi? Süper derecede yakınlardı, herkes bu şansı kullanırdı, ama Kai? O sadece onunla oynadı.

Piç.

Yaklaşık 20 dakika sonra hepsi Kyungsoo'yla vedalaşmıştı, Kai hariç. Kyungsoo'nun ıslak kıyafetler yüzünden hasta olmasını istemediğini ve ailesi birkaç gün evde olmayacağından onun evinde kalmak istediğini söyledi.
Birlikte eve girdiler ve Kyungsoo'nun odasına çıktılar. Kyungsoo Kai'a birkaç kıyafet verip banyoda giyinmesini söyledi. Kai odadan çıktığında Kyungsoo da kıyafetlerini değiştirmeye başladı.

Birkaç dakika geçmesine rağmen Kai odaya geri gelmemişti. Kyungsoo'nun bacakları artık taşıyamıyordu bedenini, zemine oturup sırtını duvara yasladı. Kai'ın suyun içindeki o parıl parıl görünümü düşünmeye başlamıştı. Ama düşüncelerini tamamlayamadan rüya dünyasına sürüklendi.

Kai odaya girdi, Kyungsoo'nun yerde uyuduğunu gördüğünde onu yavaşça kucağına alıp yatağa yatırdı. Kafasını yastığa iyice yerleştirip battaniyeyi vücuduna örttü.

Onu orada öylece yatarken izledi, başka bir yere bakamadı. Elini Kyungsoo'nun hâla ıslak olan saçlarına dokundurdu, parmakları yanağına değdiğinde durdu. Yavaşça yanağını okşarken gülümsedi.
Kai yatağa oturdu onu uyurken izlemenin kötü olmayacağını düşünerek. Kyungsoo uyanıkken suratını inceleyemiyordu çok fazla istemesine rağmen.. bir meleğe benziyordu.
Sudayken gözlerini açtığında Kyungsoo'nun gözleriyle ve oldukça yakın suratıyla karşılaştığındaki his geldi aklına. O an çok feci şekilde ona dokunmak istemişti. Öpmek ve sıkıca kollarıyla sarmak istemişti. Kyungsoo gözlerini kapatmadan önce bunları yapmak üzereydi. Ama yapmadı. Kyungsoo'nun bundan nefret edeceğini biliyordu.
Kai'ın gözleri Kyungsoo'nun dudaklarıyla buluştu, çok yumuşak gözüküyordu. Beyninin ne yaptığını bilmiyordu. Vücudunu durdurmak istedi ama tepki veremedi.
Suratları daha da yaklaştı. sadece bir milim kalmıştı Kai sonunda boşluğu kapatıp dudaklarını Kyungsoo'nun dudaklarına yapıştırdığında. Elektrik şoku vücudundan geçiyordu, ne yaptığını bilmiyordu, ama çok iyi hissettiriyordu. Sevdiği kişinin dudakları kendininkilerle birlikteydi, beyni şaşmıştı.
Gözleri kapalıydı. Kyungsoo'nun uyanabilme ihtimalini önemsemeden daha fazla öpmeye başladı. Fakat Kai'ın aklı çoktan gitmişti. Bu istediği tek şeydi, ihtiyacı olan tek şey. Kyungsoo'nun dudaklarının tadı onu çılgına çeviriyordu.

" K-Kai? " Bir fısıltı dudaklarına çarptı gözlerini aniden açtığında. Kyungsoo ona kocaman gözlerle bakıyordu. Kai'ın yaşadığı zevkten dolayı uyanmış olmalıydı. Kai biraz geriye çekilip dudaklarını birbirinden ayırdı. Kyungsoo'nun bir sol gözüne bir sağ gözüne bakıp duruyordu. Demin ne yaptığına inanamamıştı. Kyungsoo uyurken onu öpmüştü.
Zıpladı ve odadan çıktı. Merdivenleri koşarak indi ve evden ayrıldı. Kyungsoo'dan uzaklaşmaya ihtiyacı vardı, evden, şu an kalbinin istediği her şeyden.

Kyungsoo yatakta uzandı, uyandığındaki aynı pozisyondaydı. Yavaşça elini kaldırıp dudaklarına dokundu. Kai onu öpmüştü. Gerçekten öpmüştü.

Kai ve kendisi hakkındaki gördüğü rüyadan bir resim geldi aklına.

Biraz önce ne olmuştu öyle?

1 yorum:

  1. Ohhh olaylar rayına oturmaya başladı yehet!! Ohet!! Orarat!! ♥♡♥♡

    YanıtlaSil