Small Grey Outline Pointer

20 Kasım 2013 Çarşamba

Under Two Moons 4. Bölüm


Myun-


Chanyeol tabakları eline aldı ve oturma odasına yürüdü, tabakları masanın etrafında oturmakta olan Sehun, Luhan ve biricik aşkı Baekhyun'un önlerine yerleştirdi. Chanyeol'un evinde, bir Pazar akşamıydı, ailesi alışveriş için dışarı çıktığından 4ü birlikte uzun bir aradan sonra böylece evde buluşmuşlardı.

" Ne zamandır buraya gelmiyoruz? 1, 2 ay? " dedi Sehun hafifçe kafasını salladı. " Benim için çok uzun bir süre. İkili randevuları özledim. "
" Ne zamandan beri bunu randevu olarak adlandırıyorsun? " dedi Baekhyun, Chanyeol onun yanına oturup yanağını dürterken.
" Burada Luhanla birlikteyim, ve siz ikiniz de. Bir masada oturuyoruz ve pizza yiyoruz. böyle şeyleri randevu olarak adlandırıyorum. " Sehun 3ünden de bir gülümseme kazandı, Chanyeol herkesin tabağına pizzaları dağıtmaya başladı.
" Tatlım, sağ taraftaki çantayı verebilir misin bana? " Chanyeol kıkırdayarak parmağıyla Baekhyun'un sağındaki siyah çantayı işaret etti, Baekhyun sadece yutkundu.
" ' Tatlım?! ' Ne zamandan beri beni tatlım diye çağırıyorsun? "
" Bugünden beri. " dedi ve çantayı kendisi almak için Baekhyun'un üzerine eğildi. Geri çekildikten sonra yavaşça çantayı açtı ama utanarak tekrar kapattı. " Uhhm.. ByunBaek.. senin için bir şeyim var. "
" Eeeh? " Baekhyun'un gözleri kocaman açıldı. " Ne? Nedir o? Çantanın içinde mi? Hadi, söyle bana. "
" Sevip sevmeyeceğinden emin değilim. " Chanyeol başını eğdi, ama Baekhyun onun başını ellerinin arasına aldı ve kaldırdı.
" Sadece bir öpücük bile olsa seveceğim, çünkü bu senden gelen bir şey. " dedi ve küçük bir öpücük bıraktı Chanyeol'un dudaklarına. " Ama şimdi, göster onu bana. Çok merak ediyorum. " Luhan ve Sehun'un ağzından bir kıkırdama çıktı önlerindeki sahneyi izlerken.

Chanyeol iç çektikten sonra elini çantaya daldırdı ve gümüş bir kutu çıkartıp Baekhyun'a uzattı. Baekhyun kutuyu inceledikten sonra dikkatlice açmaya başladı.
Yavaşça açtıktan sonra bir kolye gördü. Eline aldı ve inceledi. Zincirin önünde " B & C " yazıyordu, arkasını çevirdiğinde birkaç zaman önce çektirdiği bir resmin güzelce yerleştirilmiş olduğunu fark etti.
Baekhyun ellerini kucağına düşürdü ve başını eğdi. Gözyaşları suratında kalıplaşmıştı hıçkırmaya başladığında.

" Beğenmedin mi? D-değiştirebiliriz. " dedi Chanyeol, Baekhyun kafasını salladı.
" Seni aptal, onu sevdi. Gözyaşlarından göremiyor musun bunu? " dedi Luhan ve Sehun'un elini tutup sıktı.
" Teşekkürler. " dedi Baekhyun sonunda nefesini düzgünce yakalayarak. " Bu m-mükemmel. " Bir saniyeliğine tereddüt etti ama sonradan yukarı baktı, Chanyeol'un suratını elleri arasına aldı ve derin bir öpüşme için eğildi. Bu sefer giriş izini sormak için alt dudağı ısıran kişi Baekhyun'du, izini aldıktan sonra dilleri birbirleriyle dans ediyordu. Ama Chanyeol odada yalnız olmadıklarını fark ettikten sonra öpücüğü bozdu. " Seni seviyorum, aptal. "

Chanyeol karşılarındaki çiftin bakışlarını gördüğünde yanakları kızardı ama durmadı ve kolyeyi Baekhyun'un boynuna takmak için eline aldı. " Çok teşekkür ederim. " dedi Baekhyun tekrar.

" Oh, banyoya gitmem gerekiyor, hemen geleceğim. " dedi Luhan ve ayağa kalktı.
" Uh, ben de. " dedi Sehun öksürerek ve Luhan'ı yakalamak için yerinden kalktı. Chanyeol ve Baekhyun tek kaşlarını kaldırdı, tuvalet için gitmek.. birlikte? Oh doğru, neden birlikte gittiklerini biliyorlardı.

Sehun kapıyı arkasından kapattıktan sonra Luhan'ın bileğini kavradı, Luhan bağırdı, çünkü Sehun'un arkasından geldiğini görmemişti bu yüzden etrafında onun kollarını sarılı görmek birden şoka uğrattı. " Luhannie. " dedi Sehun onu daha sıkı sararak.

" Neden buradasın? " diye fısıldadı Luhan, diğerlerinin onları duymasından korkarak.

Sehun kollarını daha da sıkı sardı ona. " Sana daha çok sarılmak ve öpmek istedim, diğer ikisinin bizi görüp de verecekleri bakışlar olmadan. "
" Sehun, onların şu an ikimizin birlikte tuvalet yaptığımızı düşüneceklerini sanmıyorum. Kötü şeyler yaptığımızı düşünüyorlardır bebeğim. "
" Bunun için çok geç, bu yüzdeen.. " diye fısıldadı Sehun ve hemen ileri doğru hareket edip dudaklarını birbirleriyle çarpıştırdı. Luhan'ı duvara yapıştırdı. Luhan ise kollarını ona sarmıştı, ama sonra geri çekildi.

" Sehunnie, eve gittiğimizde bunu yapabiliriz. Diğer ikisinin yanına git yoksa gerçekten banyoda bir şeyler yaptığımızı düşünecekler. " Sehun'un bu cümleler üzerine yanakları kızardı ve onu bırakıp oturma odasına gitti, Chanyeol ve Baekhyun ona bakıyordu. Luhan'ın arkasından kapıyı kilitlediğini duydu ve sandalyeye otururken gülümsedi.

" Siz ikiniz.. yapmıyordunuz değil mi.. benim banyomda. " demeye çalıştı Chanyeol, Sehun onun sözünü kesti. Sehun ellerini havaya kaldırıp delice hareketler yaptı, yapmadıklarını anlatmaya çalışıyordu, Luhan'ın haklı olduğunu anladı.
" Sadece.. ona bir şey sormam gerekti. " diyerek kıkırdadı Sehun, Chanyeol ve Baekhyun birbirlerine baktı ve onlar da kıkırdamaya başladı.

Biraz sonra Luhan da geldi ve birlikte pizzalarını yemeye başladılar, yeme işlemi bitip zaman geçtikten sonra Chanyeol geriye yaslandı ve kollarını açıp Baekhyun'un omzuna sardı. " Aah, çok doldum. " dedi ama telefonunun çaldığını duyunca hızla kalkıp eline aldı.

" Alo? "
" Merhaba Chanyeol, ben Kai. "
" Oh Kai, ne oldu? " Kyungsoo ve Jongin tam olarak arkadaş olalı 2 ay olmuştu, ikisi de her zaman kafeteryada onlarla oturuyordu. Chanyeol, Baekhyun, Sehun, Luhan, ve Haerim onları daha iyi tanımıştılar. " Aniden birçok arkadaşımız oldu. " diye düşündü Chanyeol.

" Uhm, Chanyeol, diğerleri de senin evinde, değil mi? "
" Evet. "
" Tamam, içeri gelebilir miyim? "
" Neredesin? "
" Kapının önünde. " Chanyeol bunu duyunca bir kaşını kaldırdı. Hızlıca telefonu kapattı ve kapıyı açtı, karşısında titreyen bir Kai duruyordu.
" İçeri gel! " deyip Kai'ı içeriye çekti. Baekhyun ayağa kalkıp bir battaniye aldı ve Kai'ın etrafına sardı, titriyordu, çünkü üzerinde hiç ceketi yoktu ve dışarısı çok soğuktu. Kai kanepeye oturdu.

" Kai, neden buradasın? " diye sordu onun yanına oturup.
" B-ben.. en iyi sizin beni anlayabileceğinizi düşündüm. " diye fısıldadı, çenesini dizlerinin arasına sakladı. " Kyungsoo'yla kavga ettik.. Hiç söylememem gereken şeyler söyledim.. "

" Aww Kai, arkadaşlar arasında normaldir bu, neden bu kadar acıtıyor seni? Hadi, özür dile, eminim seni anlayacaktır. " dedi Baekhun Chanyeol'un elini tutarak. Kai'ın şu an hissettiği şeyi anlamıştı.
Kai yüzünü tamamen sakladı ve hıçkırmaya başladı. Luhan diğerlerine baktı ve içini çektikten sonra konuştu. " Sanırım Kai Kyungsoo'ya bağlandı. "

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder