Small Grey Outline Pointer

20 Kasım 2013 Çarşamba

Under Two Moons 9. Bölüm 1. Part


Myun-

Kyungsoo'nun büyükbabasının mezarını ziyaret edeli ve Kyungsoo'nun Jongin'in hislerini öğrenmesinin üzerinden 3 gün geçmişti. Doğru dürüst uyuyamıyordu, Kai'ı anlamaya çalışıyor, ama yapamıyordu. Bir daha Kai ile eskisi gibi nasıl konuşacağını bilmiyordu, bu çok.. ilginçti.
Kyungsoo ona hislerini öğrendiğini de söylememişti, nasıl söyleyebilirdi ki?
Ama şimdi, tam 3 gün geçmişti. Baekhyun onu arayıp Chanyeol, Sehun, Luhan ve tabiki Jonginle birlikte parka yürüyüşe davet etmişti. " Hayır gelemem, çünkü Kai beni seviyor, aklımı boşaltmalıyım. " diyememişti elbette, kabul etmekten başka şansı yoktu, sonuçta Kai onun en iyi arkadaşıydı. Ailesi ve diğerleri gibi ay efsaneleri yüzünden ona katlanamayıp uzağa fırlatmayan tek kişiydi o. Kyungsoo onu kaybetmek istemiyordu, bu yüzden duyduğu şeyleri görmezden gelmeye karar verdi. Belki de Kai ona hiçbir zaman hislerini söylemeyecekti, bu yüzden yapması gerek tek şey görmezden gelmekti duyduklarını.
Ve birkaç dakika sonra kapı zili çaldığında kapıya doğru ilerledi Kyungsoo, kapıyı açtı ve birden birisi kolundan tutup dışarıdaki temiz havanın cildine vurması için dışarı sürükledi onu, gözlerini açtığında bunu yapanın Baekhyun olduğunu gördü, Baekhyun'un arkasında erkek arkadaşının ani hareketinden utanç duymakta olan Chanyeol, yanlarında ise kıkır kıkır gülmekte olan Luhan ve Sehun yer alıyordu.
Ve evet, Sehun'un arkasında ise Jongin vardı, Kyungsoo'nun bugün ihtiyaç duymadığı kişi, çoğu zaman evet, ama bugün hayır, istemiyordu, duyduklarını unutmaya ihtiyacı vardı.
" Hazır mısın? Hazır mısın? Hazıır mıııssııın? " dedi Baekhyun aşağı yukarı zıplayarak. Kyungsoo gülümseyerek başını salladı ve evin kapısını kilitledi.

6sı birlikte 20 dakikadan fazla yürümüşlerdi mükemmel güzellikteki parka varana kadar. Kyungsoo neden buraya daha önce gelmediğini düşündü, evinden o kadar da uzak değildi hem.

Kyungsoo'nun suratındaki güzel gülümseme parkın etrafındaki mutlu çiftleri fark ettiğinde soldu. Her yer mutlu çiftlerle doluydu.
Ve Kyungsoo, yanında başka mutlu iki çift ve Kai vardı. İnsanlar Kai'ı erkek arkadaşı sanmazdı, değil mi? Bir ara tereddüte kapıldıktan sonra gözlerini kapatıp derin bir nefes aldı. Sadece arkadaşlar arasında bir buluşmaydı bu, daha fazlası yoktu. Yoktu.

Baekhyun Chanyeol'un elini tuttu, parmaklarını birbirine geçirdi ve ona gülümsedi. Kyungsoo bu romantizmin üzerine kusacakmış gibi hissetti.

Hepsi birlikte yürüyorlardı, bir köprünün üzerindelerdi, Baekhyun birden durdu ve etrafına bakındı, herkes birden durdu Baekhyun'un ne düşündüğünü merak ederek. " Chanyeol-ah, beni seviyor musun? " Chanyeol bu sorunun üzerine bir kaşını kaldırıp baktı, Baekhyun'un cevabı bildiği hâlde neden bunu sorduğunu merak ediyordu.

" Evet, tabiki, neden birden sordun? "
" O zaman bana beni ne kadar sevdiğini göster. " demesiyle aniden Baekhyun arkasını dönüp Chanyeol'un omuzlarından tuttu ve bir saniye içinde köprüden aşağı fırlattı, suyun içine. Su 1 metreden yüksek bile değildi, o yüzden hiçbir tehlike yoktu.

Chanyeol suya girdiğinde bağırdı, Kyungsoo gözlerini kocamanlaştırdı, Baekhyun Chanyeol'u aşağı mı atmıştı?

Baekhyun karnını tutarak kendinden geçercesine gülüyordu. Chanyeol su yüzüne çıktı ve nefes aldı. Saçlarını suratından uzaklaştırırken yukarıya Baekhyun'a baktı. " Tatlım, bu adaletli değildi. " Kızgın görünmeye çalışıyordu ama suratındaki gülümseme fark edilebiliyordu.
" Özür dilerim, kendime engel olamadım. " dedi Baekhyun gülmeye devam ederek. Kyungsoo Chanyeol'a sırıttı ve Baekhyun'a doğru yürüdü, ona fark ettirmeden Baekhyun'u suya attı. Baekhyun birden bağırdı, su şaplatma ve gülme sesleri geliyordu Chanyeol'dan.
Kyungsoo daha gülmeye başlamadan arkasında iki el hissetti, ardından bir itiş ve kendisini Chanyeol ve Baekhyun'un yanında bulması bir oldu. Su yüzüne çıktığında Baekhyun'un Chanyeol'a vurmak için ona doğru yüzdüğünü gördü. " Aptal! "

Karşısındaki köprüye bakmasıyla kimin tarafından itildiğini anladı. Jongin'in karşısındaki manzaraya poposuyla güldüğünü gördü. " Ooh, sadece bekle. " dedi Kyungsoo ve kıyıya yüzdü. Sudan çıktı, Jongin'e doğru ilerledi. Sonunda Kai'ın hislerini düşünmeden onunla eğlenebiliyordu.

" Buraya gel ve öcünü al. " Kyungsoo kollarını Jongin'e sardı ve kendisiyle birlikte onu suya fırlattı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder